Op dinsdag 17 september 2019 jl.,was het precies 12,5 jaar geleden dat ik met mijn praktijk Marjan In Touch begon.Een mijlpaal waar ik best trots op ben.Het is vanaf 17 september 12,5 weken feest op mijn praktijk. Bij een feestje horen cadeautjes …dus trakteer ik jullie op een  leuke actie! Kom je t/m vrijdag 13 december 2019 voor een behandeling, dan maak je kans op eeen gratis behandeling

Japanse gezichtsmassage,ook wel Kobido genoemd,is een unieke en ontspannende massage. Elk deeltje van kruin tot schouder wordt met speciale technieken onder handen genomen.Een Kobido massage is een combinatie van een hoofd-, nek- en gezichtsmassage.

Dorn-therapie:

Aanrader!! Mijn onderrug zit al weken vast, al van alles ondernomen Niet helpt afdoende.Marjan heeft mij volgens Dorn behandeld (ja met die lekkere Breus als afsluiter). De verbetering is enorm! Niet weg maar zo soepel ben ik in weken niet geweest. 

Heb je last van je rug, heup, bekken, nek of voeten? Veel van dit soort klachten worden veroorzaakt door een beenlengteverschil, scheefstand van het bekken/heupgewricht of scheefstaande wervels. Er is nu een zachte en subtiele methode om dit te corrigeren. 

Laat je voeten eens heerlijk verwennen met de combinatie voetverzorging met aansluitend een ontspannende voetreflexmassage .Het Happy Feet arrangement maken niet alleen je voeten happy maar ook je lijf.

Subcategorieën