Hebt u last van uw rug, heup, nek of voeten? Veel van dit soort klachten worden veroorzaakt door een beenlengteverschil, scheefstand van het bekken/heupgewricht of scheefstaande wervels. Er is nu een zachte en subtiele methode om dit te corrigeren. Maak kennis met Dorn-therapie en Breuss massage en profiteer van een mooie aanbieding t/m 22 februari a.s. 

Japanse hoofdmassage is een fijne en ontspannende massage die verlichting geeft bij verschillende klachten zoals o.a bij ;hoofdpijn, nek- en schouderklachten, maar ook bij klachten van de kaak, bijholtes en oorsuizen (tinnitus)

Dorn-therapie:

Aanrader!! Mijn onderrug zit al weken vast, al van alles ondernomen Niet helpt afdoende.Marjan heeft mij volgens Dorn behandeld (ja met die lekkere Breus als afsluiter). De verbetering is enorm! Niet weg maar zo soepel ben ik in weken niet geweest. 

Super leuke Tell  a Friend actie  met 10% korting op je volgende behandeling. Als een nieuwe klant via jou een afspraak maakt bij mij in de praktijk ,dan ontvang jij 10% korting op je volgende behandeling.

Subcategorieƫn