Ben je benieuwd hoe je een hand- of voetreflexmassage geeft? In november en december geef ik een aantal workshops en cursussen. Voor het cursusaanbod; 'Bekijk de workshops & cursussen ' op de Homepagina van deze site.

Marjan is een kei in haar vak en oprecht geïnteresseerd in de mensen die ze helpt. Een behandeling voelt als verwennerij. Met een kopje thee of koffie vooraf in een gezellige ruimte waar Marjan alle tijd voor je neemt.

Laat je voeten eens heerlijk verwennen met de combinatie voetverzorging met aansluitend een ontspannende voetreflexmassage .Het Happy Feet arrangement maken niet  alleen je voeten happy maar ook je lijf.

Wist je dat je in mijn praktijk ook terecht kunt voor het testen van allergieën? Met behulp van kinesiologie ga ik op zoek naar een allergie die je darmklachten kunnen veroorzaken. Kinesiologie (spiertesten) is een  fijne manier om een allergie op te sporen.

Japanse hoofdmassage is een fijne en ontspannende massage die verlichting geeft bij verschillende klachten zoals o.a bij ;hoofdpijn, nek- en schouderklachten, maar ook bij klachten van de kaak, bijholtes en oorsuizen (tinnitus)

Subcategorieën