Wist je dat je in mijn praktijk ook terecht kunt voor het testen van allergieën? Met behulp van kinesiologie ga ik op zoek naar een allergie die je darmklachten kunnen veroorzaken. Kinesiologie (spiertesten) is een  fijne manier om een allergie op te sporen.

Het testen kan zowel zittend als liggend plaatsvinden.Het spiertesten gebeurt via een speciale manier van het vasthouden ( en jouw tegendruk ) van je armen.

Bij het vinden van een allergie, masseer ik bepaalde punten op het lichaam die hiermee te maken hebben.Bij sommige mensen zijn darmklachten gelijk minder. Maar dat is bij iedere persoon verschillend. Het ligt ook aan andere factoren of er (vervolg) behandelingen nodig zijn.

Een klant vertelt haar ervaring over het testen: 'Dit is echt een hele bijzondere ervaring... en het werkt! Na twee weken rond te hebben gelopen met darmklachten zijn de klachten na één behandeling echt afgenomen. Super.'

Een allergietest duurt de eerste keer 90 minuten ( incl 15 min.intake -gratis-) Kosten : € 59,50.

De vervolgafspraken (indien nodig) duren 60 minuten.Kosten: € 52,50.

Zijn er vragen? Bel naar 06- 422 605 20 of  stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Meer informatie over kinesiologie is te vinden op deze site op: http://marjanintouch.nl/kinesiologie