Marjan is een kei in haar vak en oprecht geïnteresseerd in de mensen die ze helpt. Een behandeling voelt als verwennerij. Met een kopje thee of koffie vooraf in een gezellige ruimte waar Marjan alle tijd voor je neemt.

Het is echt een moment voor mezelf. Het grappige is dat de behandelingen mij stimuleren om beter voor mijn voeten te zorgen. Het voelt een beetje als teamwork. En goed voor jezelf zorgen doe je nooit genoeg. Dankjewel lieve Marjan, ik hoop dat ik nog heel vaak bij je op de bank mag voor een beetje 'paarse magie'. (Ingezonden op 20/02/2018 door Geralda Kadiks.)

Burn-out & voetreflexologie:

Na een aantal weken zelf aanmodderen heb ik de beslissing genomen om bij Marjan een behandelsessie te volgen. De behandelingen hadden direct resultaat.Kon weer beter slapen en kreeg weer energie terug. Bedankt lieve Marjan! Ik kijk al uit al weer uit naar mijn volgende behandeling .(  Ingezonden op 18/02/2018 door Janine Bakker)

Marjan, ik vind elke weer weer apart dat je via de voeten zoveel recht kan zetten. Of je nu last hebt van niet kunnen slapen tot aan bv schouder of je longen. Alles kan je op een heerlijk ontspannen manier weer goed krijgen door alleen maar aan mijn voeten te zitten.Ben elke keer weer blij als ik geweest ben en vind het zo jammer dat ik dit pas zo laat te weten ben gekomen. ( Ingezonden door Angelique B)