Je eerste kindje, je tweede of misschien wel je derde: zwanger zijn blijft bijzonder. Maar een zwangerschap kan ook ongemakken met zich meebrengen, vermoeidheid bijvoorbeeld. Maar ook

 stress en spanningen. Voetreflexzonemassage helpt om de ongemakken, die een zwangerschap met zich meebrengt, te verlichten. Geef mij je voeten en ik zorg ervoor dat je kan genieten van een heerlijke voetmassage, die je stress kan wegnemen en ervoor zorgt dat je herboren mijn praktijk weer uitloopt.

Je lichaam verandert

Tijdens je zwangerschap verandert er veel in je lichaam. Je lichaam moet extra hard werken om de balans steeds weer opnieuw te vinden. Dat gaat vaak gepaard met klachten en ongemakken. Daarnaast gaat het gewone leven, met werk en gezin, ook gewoon door. Druk dus allemaal, met de kans dat je jezelf voorbijloopt. Voetreflexologie is erop gericht om je lichaam balans in evenwicht te houden en je klachten aanzienlijk te verminderen. Door de voetreflexmassage heb je bijvoorbeeld minder last van misselijkheid, spier- en bekkenpijn, stress, slapeloosheid en stemmingswisselingen. En buiten dat, het is gewoon ontspannend en een heerlijk moment om jezelf eraan over te geven.

Een ontspannende aanbieding

Tijdens je zwangerschap,  of vlak na de bevalling, is het mogelijk om bij mij te genieten van drie geweldige en ontspannende behandelingen, voor de prijs van twee. De procedure is simpel: je maakt drie afspraken van elk 75 minuten en alleen de eerste twee keer betaal je ( normale prijs ) en de laatste behandeling is dan gratis. Afspraak maken? Bel dan naar 06 422 605 20 en zet de eerste stap naar een gezonde en blije zwangerschap.