Workshop voetreflexmassage voor beginners op zaterdagmiddag 18 mei

Op mei 18, 2019
Categorieën: workshop
Hits: 807

Deze workshop voetreflexmassage is bedoeld voor beginners.

De workshop is o.a. geschikt voor ;  masseurs & pedicures.Uiteraard is deze workshop ook geschikt voor degene die het fijn vinden om in de privésfeer een voetreflexmassage willen geven aan hun partner ,vriend(in) of kind. Er is geen vooropleiding nodig om deze workshop te volgen.

Wat leer je op de workshop?

Tijdens de workshop leer je hoe je een ontspannende voetreflexmassage kunt geven. Je leert 'stap voor stap' een aantal grepen en een deel van de zones van een gehele voetreflexmassage. ( Niet alle zones kunnen in één dagdeeldeel behandeld worden) 

Het vervolg op de workshop is de één daagse cursus voor beginners. Tijdens deze cursus leer je alle zones en leer je de 'kneepjes' van het vak.De datum voor de cursus voetreflexmassage voor beginners volgt zo spoedig mogelijk of gaat in overleg met de cursisten.

Veel praktijkervaring in kleine groepjes van maximaal 4 cursisten!

Er wordt kleinschalig les gegeven,dus veel praktijkervaring, aandacht en leermomenten voor de cursisten.

Tijdens de workshop geef je én ontvang je een voetreflexmassage.De cursisten oefenen op elkaars voeten!   

We werken met het lesmateriaal van Marjan In Touch.Je krijgt een handout mee naar huis om alles nog even rustig na te lezen.

Na afloop van de cursus ontvang je een certificaat.

Praktische informatie:

Locatie: Oliemolen 9,  2406 KG Alphen a/d Rijn

Tijden: 13.15 uur tot 16.45  uur  Vanaf 13.00 uur is er koffie/thee.

Kosten: 3 ½ uur :  € 77,50 ( incl. 21% BTW) 

Zijn er vragen , mail mij gerust op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ( of bel naar 06- 422 605 20)

Aanmelden voor deze leuke en ontspannende cursus gaat via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . 

Graag bij je aanmelding, je naam, adres en telefoonnumer vermelden. Ook even erbij zetten hoe je je naam wilt hebben op het certificaat.

Na de aanmelding ontvang je per e-mail een bevestiging met daarin  het bankrekeningnummer van Marjan In Touch en de Algemene Voorwaarden die betrekking hebben op de cursus.

Hartelijke groetjes,

Marjan Wolvers