Basis cursus handreflexmassage op zaterdagmiddag 01 december

Op december 01, 2018
Geplaatst door marjan
Categorieën: cursus
Hits: 64

De basis cursus handreflexmassage is bedoeld voor beginners !

Voor wie is deze cursus o.a. geschikt? :

> mensen die in de zorg werken

> masseurs

> manicures

Uiteraard is deze cursus ook geschikt voor degene die het fijn vinden om in de huishoudelijke kring een handreflexmassage te geven.

Wat leer je op de basis cursus?

Tijdens deze cursus leer je hoe je een ontspannende massage kunt geven op de handen o.a.bij slapeloosheid. slecht kunnen ontspannen ,maar ook als men last heeft van bijvoorbeeld van nek of schouders. Op handen ( en voeten) zitten zones die corresponderen met het lichaam. 

De handen zijn een mooi alternatief als je niet op de voeten kunt masseren. Ook voor jezelf is het fijn en gemakkelijker om je handen te masseren in plaats van je voeten!

Veel praktijkervaring in kleine groepjes van maximaal 4 cursisten!

Er wordt kleinschalig les gegeven,dus veel praktijkervaring, aandacht en leermomenten voor de cursisten. Je geeft een handreflexmassage aan je mede-cursist én je ontvangt een handreflexmassage van je mede-cursist..Je oefent dus op elkaars handen.

Ook leer je hoe je op je eigen handen een massage kunt geven!

We werken met het lesmateriaal van Marjan In Touch.Je krijgt een handout mee naar huis om alles nog even rustig na te lezen.

Na afloop van de cursus ontvang je een certificaat.

Praktische informatie:

Locatie: Oliemolen 9,  2406 KG Alphen a/d Rijn

Tijden: 13.30 uur tot 17.00  uur . ( vanaf 13.15 uur is er koffie/thee)

Kosten: 3 ½ uur :  € 77,50 ( incl. 21% BTW)  

De cursus gaat door bij 4 deelnemers.

Aanmelden voor de basis cursus is mogelijk t/m maandag 5 november a.s. via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zijn er vragen , mail mij gerust op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ( of bel naar 06- 422 605 20)

Graag bij je aanmelding, je naam, adres en telefoonnumer vermelden. Ook even erbij zetten hoe je je naam wilt hebben op het certificaat.

Na de aanmelding ontvang je per e-mail een bevestiging met daarin  het bankrekeningnummer van Marjan In Touch en de Algemene Voorwaarden die betrekking hebben op de cursus.

Hartelijke groetjes,

Marjan Wolvers