Basis cursus handreflexmassage op zaterdagmiddag 29 juni

Op juni 29, 2019
Geplaatst door marjan
Categorieën: cursus
Hits: 505

Deze cursus is bedoeld voor beginners!

Op de handen zitten (net als op de voeten) zones die corresponderen met het lichaam. Je kunt dus een ontspannende massage geven op de voeten maar als dat om verschillende redenen niet mogelijk is,zijn de handen een heel mooi alternatief. 

Ook voor jezelf is het fijn en gemakkelijker om je handen te masseren in plaats van je voeten!

We werken met kleine groepjes van maximaal 4  cursisten.Dus veel leer- en oefenmomenten.Je geeft en ontvangt een handmassage van je mede-cursist. Maar ook leer je hoe je bij jezelf een ontspannende handreflexmassage kunt geven!

Locatie: Oliemolen 9, Alphen a/d Rijn

Tijden: 13.15 uur tot 16.45 uur .

Vanaf  13.00 uur is er koffie/thee.

Kosten: 3 ½ uur :  € 77,50 ( incl. 21% BTW)

We werken met het lesmateriaal van Marjan In Touch.Je krijgt een handout mee naar huis om alles nog even rustig na te lezen.

Na afloop van de cursus ontvang je een certificaat.

Zijn er vragen, neem gerust contact met mij op !

Aanmelden gaat via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Graag bij je aanmelding, je naam, adres en telefoonnumer vermelden. Ook even erbij zetten hoe je je naam wilt hebben op het certificaat.

Na de aanmelding ontvang je per e-mail een bevestiging met daarin  het bankrekeningnummer van Marjan In Touch en de Algemene Voorwaarden die betrekking hebben op de cursus.