Cursus voetreflexzonemassage voor beginners -vervolg op de workshop- ( vol)

Op december 02, 2017
Geplaatst door marjan
06-42260520
Categorieën: cursus
Tags: cursus
Hits: 2338

De cursus voetreflexzonemassage voor beginners is het vervolg op de workshop. 

Op de workshop voetreflexmassage heb je een aantal grepen en zones geleerd.

Op deze 1 daagse cursus gaan we dieper op de stof in en leer je een gehele voetreflexmassage te geven. "Stap voor stap" worden je de kneepjes van het vak geleerd.

We werken in kleine groepjes van maximaal 4 cursisten. Dus veel aandacht en leermomenten voor de cursisten.We werken met een 'even' aantal cursisten.Je geeft een voetreflexmassage aan je mede-cursist en ontvangt zelf ook een voetreflexmassage. Je oefent dus op elkaars voeten. Na deze dag ga je heerlijk ontspannen het weekend in!

Tijdens de cursus werken we met het lesmateriaal van Marjan In Touch. Je krijgt naast het mooie boek voetreflexzonemassage ook een handout mee naar huis.

De cursus wordt afgesloten met een certificaat.

Wat leer o.a. in deze basis cursus?

> je leert waar de (basis)zones zch bevinden

> bepaalde grepen bij bijv. benauwdheid

> hoe je de ontspanning tijdens de voetreflex kan bevorderen

Tijd:  9.30 uur tot circa 16.00 uur. Vanaf 9.15 uur is er koffie/thee.

Lesgeld: € 119,50 (incl 21% BTW ) 

De  cursus  voetreflexmassage voor beginners gaat door bij 4 aanmeldingen. Aanmelden voor deze cursus is alleen mogelijk als je de workshop hebt gevolgd. 

Inclusief: koffie/thee , fruit en sap. Exclusief lunch. Neem zelf een lunchpakketje mee.

Een cursiste vertelt ;
"Marjan ;Je cursus was geweldig! Ik had een TOP juf en haar lessen 'smaken' naar meer. Bedankt voor de leerzame, gezellige en keurig verzorgde cursus.Ik heb er veel van opgestoken. C.W.

Aanmelden gaat via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Graag bij de aanmelding je naam, adres, woonplaats en telefoonnummer vermelden.Tevens hoe je op het certificaat je naam wilt hebben.

Na de aanmelding ontvang je de bevestiging , de bankrekeningnummer en de Algemene Voorwaarden die betrekking hebben op de cursus.

Zijn er vragen, bel ( 06- 422 605 20) of mail  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) mij gerust!

Graag tot ziens!

Marjan Wolvers