Basis cursus handreflexmassage op zaterdagmiddag 21 oktober (vol)

Op oktober 21, 2017
Geplaatst door marjan
06- 42260520
Categorieën: cursus
Hits: 1907

Op de handen zitten (net als op de voeten) zones die corresponderen met het lichaam. Je kunt dus een ontspannende massage geven op de voeten maar als dat om verschillende redenen niet mogelijk is,zijn de handen een heel mooi alternatief.

Ook voor jezelf is het fijn en gemakkelijker om je handen te masseren dan op je voeten.

Deze cursus is bedoeld voor beginners.

We werken met kleine groepjes cursisten.Dus veel leer- en oefenmomenten.Je geeft en ontvangt een handmassage van je mede-cursist. Maar ook leer je hoe je bij jezelf een ontspannende handreflexmassage kunt geven!

We werken in "even" aantallen en de cursus gaat door bij minimaal 4 cursisten.

Locatie: Oliemolen 9, Alphen a/d Rijn

Tijden: 13.30 uur tot 17.00 uur .

Vanaf 13.15 uur is er koffie/thee.

Kosten: 3 ½ uur : € 72,50  ( incl. 21 % BTW) 

We werken met het lesmateriaal van Marjan In Touch.Je krijgt een handout mee naar huis om alles nog even rustig na te lezen.

Na afloop van de cursus ontvang je een certificaat.

Zijn er vragen , mail mij gerust op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanmelden gaat via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Graag bij je aanmelding, je naam, adres en telefoonnumer vermelden. Ook even erbij zetten hoe je je naam wilt hebben op het certificaat.

Na de aanmelding ontvang je per e-mail een bevestiging met daarin  het bankrekeningnummer van Marjan In Touch en de Algemene Voorwaarden die betrekking hebben op de cursus.