Cursus handreflexmassage voor gevorderden op zaterdagmiddag 8 september

Op september 08, 2018
Geplaatst door marjan
06-42260520
Categorieën: cursus
Hits: 1131

De cursus handreflexmassage voor gevorderden is bedoeld voor de cursisten die de basis cursus handmassage hebben gevolgd.Het is een vervolg op de basis cursus.

Wat leer je op de cursus handreflexmassage voor gevorderden?

> We herhalen de lesstof van de basis cursus

> Er komen nog een paar zones bij

> We gaan dieper op de lesstof in

> Klachtenbehandelingen: de cursisten leveren uiterlijk 1 week van te voren een aantal klachten in die we tijdens de les behandelen

De handen zijn een mooi alternatief als je niet op de voeten kunt masseren. Ook voor jezelf is het fijn en gemakkelijker om je handen te masseren in plaats van je voeten!

Veel praktijkervaring in kleine groepjes van maximaal 4 cursisten!

Er wordt kleinschalig les gegeven,dus veel praktijkervaring, aandacht en leermomenten voor de cursisten. Je geeft een handreflexmassage aan je mede-cursist én je ontvangt een handreflexmassage. Je oefent dus op elkaars handen.

We werken met het lesmateriaal van Marjan In Touch.Je krijgt een handout mee naar huis om alles nog even rustig na te lezen.

Na afloop van de cursus ontvang je een certificaat.

Praktische informatie:

Locatie: Oliemolen 9,  2406 KG Alphen a/d Rijn

Tijden: 13.30 uur tot 17.00 uur . 

Kosten: 3 ½ uur :  € 78,50 ( incl. 21% BTW) 

Zijn er vragen , mail mij gerust op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ( of bel naar 06- 422 605 20)

Aanmelden voor deze leuke en ontspannende cursus gaat via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Graag bij je aanmelding, je naam, adres en telefoonnumer vermelden. Ook even erbij zetten hoe je je naam wilt hebben op het certificaat.

Na de aanmelding ontvang je per e-mail een bevestiging met daarin  het bankrekeningnummer van Marjan In Touch en de Algemene Voorwaarden die betrekking hebben op de cursus.

Hartelijke groetjes,

Marjan Wolvers