Workshop voetreflexmassage (ochtend)

Op januari 20, 2018
Geplaatst door marjan
Categorieën: workshop
Hits: 15

Deze workshop voetreflexmassage is bedoeld voor beginners.

Tijdens de workshop leer ik je stap voor stap de kneepjes van het vak.Je leert ook een paar ontspanningsgrepen.Hierna heb je een kleine basis om een voetreflexmassage te geven. Om de cursisten veel aandacht en leermomenten te geven wordt er les gegeven aan maximaal 4 cursisten.

Tijdens de workshop ontvang je een voetreflexmassage én geef je een voetreflexmassage aan je mede-cursist. Je oefent dus op elkaars voeten. Na afloop van de workshop ben je heerlijk ontspannen.

De cursus gaat door bij 4 aanmeldingen!

Tijd: 9.45 uur tot 13.15 uur .Vanaf 9.30 uur is er koffie/thee.

Kosten: -3 ½ uur les : € 78,50  -incl 21% BTW-

- Betaal je de cursus voor 30/12/2017, is het tegen het oude tarief van 2017. ( bij betaling in 2017, geef ik je bij de aanmelding het oude tarief door)

Tijdens de workshop werk je met het lesmateriaal van Marjan In Touch. Je krijgt een handout mee naar huis.

De workshop wordt afgesloten met een certificaat.

Wil je na de workshop verder dan is het vervolg hierop de cursus voor beginners . (Datum volgt binnenkort)

Mocht je voorkeur uitgaan naar privéles is dat ook een mogelijkheid. Meer informatie over privéles op maat : http://www.marjanintouch.nl/workshops-cursussen/evenement/72-priveles-op-maat-in-overleg-op-zaterdag

Aanmelden gaat via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Vermeld bij de aanmelding je naam, adres, woonplaats en je telefoonnummer.Tevens je naam vermelden hoe je deze vermeld wilt hebben op het certificaat.

Na de aanmelding ontvang je de bevestiging , bankrekeningnummer van Marjan In Touch en de Algemene Voorwaarden die betrekking hebben op de workshop.

Graag tot ziens!

Marjan Wolvers