Cursus voetreflexmassage voor beginners - vervolg op de workshop-

Op april 21, 2018
Geplaatst door marjan
Categorieën: workshop
Hits: 300

De cursus voetreflexzonemassage voor beginners is het vervolg op de workshop. 

Op de workshop voetreflexmassage heb je een aantal grepen en zones geleerd. Op deze 1 daagse cursus gaan we dieper op de stof in en leer je een gehele voetreflexmassage te geven. "Stap voor stap" worden je de kneepjes van het vak geleerd.

We werken in kleine groepjes van maximaal 4 cursisten. Dus veel aandacht en leermomenten voor de cursisten.We werken met een 'even' aantal cursisten.Je geeft een voetreflexmassage aan je mede-cursist en ontvangt zelf ook een voetreflexmassage. Je oefent dus op elkaars voeten. Na deze dag ga je heerlijk ontspannen het weekend in!

Tijdens de cursus werken we met het lesmateriaal van Marjan In Touch. Je krijgt naast het mooie boek voetreflexzonemassage ook een handout mee naar huis.

De cursus wordt afgesloten met een certificaat.

Wat leer o.a. in deze basis cursus?

> je leert waar de (basis)zones zch bevinden

> bepaalde grepen bij bijv. benauwdheid

> hoe je de ontspanning tijdens de voetreflex kan bevorderen

Tijd:  9.30 uur tot 16.15 uur. Vanaf 9.15 uur is er koffie/thee.

Ook is het mogelijk om prive-les te krijgen voor deze cursus. Wil je meer informatie over de cursus, kosten enzovorts, neem dan even contact met me op . 

Aanmelden voor deze cursus is alleen mogelijk als je de workshop hebt gevolgd. 

Inclusief: Voetenkaartje + mooi werkboek voetreflexzonemassage. Ik zorg voor koffie/thee , fruit en sap.

Exclusief lunch. Neem zelf een lunchpakketje mee.

Een cursiste vertelt ;
"Marjan ;Je cursus was geweldig! Ik had een TOP juf en haar lessen 'smaken' naar meer. Bedankt voor de leerzame, gezellige en keurig verzorgde cursus.Ik heb er veel van opgestoken. C.W.

Aanmelden gaat via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Graag bij de aanmelding je naam, adres, woonplaats en telefoonnummer vermelden.Tevens hoe je op het certificaat je naam wilt hebben.

Na de aanmelding ontvang je de bevestiging , de bankrekeningnummer en de Algemene Voorwaarden die betrekking hebben op de cursus.

Zijn er vragen, bel ( 06- 422 605 20) of mail  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) mij gerust!

Graag tot ziens!

Marjan Wolvers