Workshop voetreflexmassage voor beginners

Op april 21, 2018
Geplaatst door marjan
Categorieën: workshop
Hits: 53

Tijdens de workshop leer ik je stap voor stap de kneepjes van het vak.Je leert ook een paar ontspanningsgrepen.Hierna heb je een kleine basis om een voetreflexmassage te geven. Om de cursisten veel aandacht en leermomenten te geven wordt er les gegeven aan maximaal 4 cursisten.

Tijdens de workshop ontvang je een voetreflexmassage én geef je een voetreflexmassage aan je mede-cursist. Je oefent dus op elkaars voeten. Na afloop van de workshop ben je heerlijk ontspannen.

Tijd: 9.45 uur tot 13.15 uur .Vanaf 9.30 uur is er koffie/thee.

Kosten: -3 ½ uur les :  € 77,50 -incl 21% BTW-

Tijdens de workshop werk je met het lesmateriaal van Marjan In Touch. Je krijgt een handout mee naar huis om alles nog even rustig na te lezen.

De workshop wordt afgesloten met een certificaat.

Wil je na de workshop verder dan is het vervolg hierop de cursus voor beginners op zaterdag 24 februari ( hele dag) 

Ga je na de workshop de cursus voetreflexmassage volgen dan ontvang je een leuke korting op het lesgeld ! ( datum cursus volgt binnenkort)

Locatie: Oliemolen 9, Alphen a/d Rijn

Aanmelden gaat via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Vermeld bij de aanmelding je naam, adres, woonplaats en je telefoonnummer.Tevens je naam vermelden hoe je deze vermeld wilt hebben op het certificaat.

Na de aanmelding ontvang je de bevestiging , bankrekeningnummer van Marjan In Touch en de Algemene Voorwaarden die betrekking hebben op de workshop.

Zijn er vragen, bel 06 - 422 605 20 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Marjan Wolvers