Workshop voetreflexmassage voor beginners op zaterdag 13 oktober

Workshop voetreflexmassage voor beginners op zaterdag 13 oktober

Op oktober 13, 2018

Bij Marjan In Touch

Geplaatst door marjan

marjanwolvers@gmail.com

06-42260520

http://www.marjanintouch.nl

Categorieën: workshop

Hits: 57


Deze workshop voetreflexmassage is bedoeld voor beginners.

Voor wie is deze cursus o.a. geschikt? :

> masseurs

> pedicures

Uiteraard is deze cursus ook geschikt voor degene die het fijn vinden om in de huishoudelijke kring een voetreflexmassage te geven.

Wat leer je op de workshop?

Tijdens de workshop leer je hoe je een ontspannende voetreflexmassage kunt geven. Je leert 'stap voor stap' een aantal grepen en een deel van de zones van een gehele voetreflexmassage.  Niet alle zones kunnen in één dagdeeldeel behandeld. worden. 

Het vervolg op de workshop is de één daagse cursus voor beginners. Tijdens deze cursus leer je alle zones en leer je de 'kneepjes' van het vak.

Veel praktijkervaring in kleine groepjes van maximaal 4 cursisten!

Er wordt kleinschalig les gegeven,dus veel praktijkervaring, aandacht en leermomenten voor de cursisten.

Je geeft een voetreflexmassage én je ontvangt een voetreflexmassage van je mede-cursist.. Je oefent dus op elkaars voeten.

We werken met het lesmateriaal van Marjan In Touch.Je krijgt een handout mee naar huis om alles nog even rustig na te lezen.

Na afloop van de cursus ontvang je een certificaat.

Praktische informatie:

Locatie: Oliemolen 9,  2406 KG Alphen a/d Rijn

Tijden: 10.00 uur tot 13.30 uur  Vanaf  9.45 uur is er koffie/thee.

Kosten: 3 ½ uur :  € 77,50 ( incl. 21% BTW) 

Zijn er vragen , mail mij gerust op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ( of bel naar 06- 422 605 20)

Aanmelden voor deze leuke en ontspannende cursus gaat via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . ( maximaal 4 cursisten )

Graag bij je aanmelding, je naam, adres en telefoonnumer vermelden. Ook even erbij zetten hoe je je naam wilt hebben op het certificaat.

Na de aanmelding ontvang je per e-mail een bevestiging met daarin  het bankrekeningnummer van Marjan In Touch en de Algemene Voorwaarden die betrekking hebben op de cursus.

Hartelijke groetjes,

Marjan Wolvers