Een klant vertelt hoe haar klachten zijn verminderd door de combinatie voetreflex, Japanse hoofdmassage en nekmassage.

"Al jarenlang heb ik diverse klachten zoals lage rugpijn,hoofdpijn/migraine en schouderklachten. Het laatste jaar maak ik gebruik van de combinatie van voetreflexmassage, Japanse hoofdmassage enschouder/nekmassage bij Marjan. Deze combinatie is voor mij zeer effectief en geeft een enorme verlichting van mijn klachten.

Als Marjan begint met de hoofdmassage voel ik, vooral na een drukke werkdag, in één keer alle spanning uit mijn hoofd ‘wegstromen’. Dit geeft mij weer een ontspannen en rustig gevoel. Juist de combinatie vandeze hoofdmassage met devoetreflexmassagezorgt er voor dat mijn klachten afnemen. 

In mijn geval is de hoofdpijn vaak gecombineerd met nek- en schouderklachten. Door de hoofdmassage en de voetreflexmassage wordt dit aangepakt. Afsluitend geeft Marjan een massage van de nek en schouders. Dit zorgt voor een extra stukje ontspanning. Voor mij is het niet alleen ontspanning maarhet zorgt er ook voor dat, zoals ik altijd simpel omschrijf, het bloed weer gaat ‘stromen’ in mijn armen en vingers. Als bijkomstigheid helpt dit tevens tegen mijn altijd koude handen en vingers.

Voor mij is deze combinatie van voetreflexmassage met de hoofdmassage niet alleen effectief en helpt dit mijn klachten te verminderen, maar geeft het mij altijd een enorme ontspannen gevoel en nieuwe energie. Het is voor mij daarom altijd weer een feestje om naar Marjan te gaan!"

Debbie uit Nieuw- Vennep