Marjan Wolvers

Oliemolen 9 | 2406 KG Alphen aan den Rijn

Bereikbaarheid:

In de straat/buurt is het gratis parkeren.

Vanaf het station is het ongeveer 15 minuten lopen.

Bus 147 stopt op 5 minuten loopafstand (bruggetje Beerendrecht)

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefoon: 06 422 605 20 

-Als mijn voicemail aanstaat ; spreek dan je naam en telefoonnummer in .

Of stuur een whats-app berichtje met je naam en telefoonnummer. Ik neem dan zsm contact met je op.-

 

 

Privacyverklaring:

Marjan In Touch, gevestigd aan de Oliemolen 9, Alphen aan den  Rijn, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Mevr. J.M. Wolvers - Booij is de functionaris gegevensbescherming van Marjan In Touch. Zij is te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Persoonsgegevens die Marjan In Touch verwerkt:

Marjan In Touch verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van haar diensten en/of omdat u deze zelf aan haar verstrekt.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die er worden verwerkt:

Voor- en achternaam, adresgegevens, geboortedatum, telefoonnummer, e-mailadres.

Met welk doel en op basis van welke grondslag Marjan In Touch persoonsgegevens verwerkt:

Marjan In Touch verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

Om u een adequate behandeling te bieden.

U te kunnen bereiken, indien nodig, om de dienstverlening uit te kunnen voeren.

U te kunnen informeren over wijzigingen van mijn diensten en/of producten. Indien gewenst, voor het verzenden van een nieuwsbrief.

Het afhandelen van uw betaling.                                                                                       

Marjan In Touch bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

Delen van persoonsgegevens met derden:

Marjan In Touch verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Marjan In Touch gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen:

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Marjan In Touch en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid.

Dat betekent dat u een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die Marjan In Touch van u beschikt in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vraag ik u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. Uw verzoek wordt zo spoedig verwerkt, maar uiterlijk binnen vier weken.

Marjan In Touch verwerkt geen bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens.                                                                                           

Beveiliging persoonsgegevens:

Marjan In Touch neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.

 Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met Marjan In Touch via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Marjan In Touch verwerkt uw persoonsgegevens als zij hier wettelijk toe verplicht is , zoals gegevens die nodig zijn  voor de belastingaangifte. En zij bewaart  uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. 

Contactgegevens:

06-42260520, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

                                                                                               

De privacyverklaring van Marjan In Touch ligt ter inzage op de praktijk. Uiteraard kunt u een exemplaar ontvangen of meenemen bij een behandeling.