Dorn-therapie:

Aanrader!! Mijn onderrug zit al weken vast, al van alles ondernomen Niet helpt afdoende.Marjan heeft mij volgens Dorn behandeld (ja met die lekkere Breus als afsluiter). De verbetering is enorm! Niet weg maar zo soepel ben ik in weken niet geweest. 

 ( A. te Alphen a/d Rijn)

Bij Marjan geweest voor de Dorn-therapie, aanvullende met de Breussmassage Zo bijzonder, sinds tijden zijn mijn klachten in rug afgenomen, wat een verademing ( T. Alphen a/d Rijn)

Voetreflexologie:

Marjan is een kei in haar vak en oprecht ge├»nteresseerd in de mensen die ze helpt. Een behandeling voelt als verwennerij. Met een kopje thee of koffie vooraf in een gezellige ruimte waar Marjan alle tijd voor je neemt.Het is echt een moment voor mezelf. Het grappige is dat de behandelingen mij stimuleren om beter voor mijn voeten te zorgen. Het voelt een beetje als teamwork. En goed voor jezelf zorgen doe je nooit genoeg. Dankjewel lieve Marjan, ik hoop dat ik nog heel vaak bij je op de bank mag voor een beetje 'paarse magie'. ( G.K.)

Burn-out & voetreflexologie:

Na een aantal weken zelf aanmodderen heb ik de beslissing genomen om bij Marjan een behandelsessie te volgen. De behandelingen hadden direct resultaat.Kon weer beter slapen en kreeg weer energie terug. Bedankt lieve Marjan! Ik kijk al uit al weer uit naar mijn volgende behandeling .( J.B.)

Super goed geholpen bij mijn burn-out Aanrader. ( M.V.)

Nek/schouder klachten:

Marjan, ik vind elke weer weer apart dat je via de voeten zoveel recht kan zetten. Of je nu last hebt van niet kunnen slapen tot aan je nek/schouder of je longen. Alles kan je op een heerlijk ontspannen manier weer goed krijgen door alleen maar aan mijn voeten te zitten.Ben elke keer weer blij als ik geweest ben en vind het zo jammer dat ik dit pas zo laat te weten ben gekomen. ( A.B)

Chronische klachten:

Nog steeds ben ik iedere keer weer onder de indruk van Marjan haar 'Vak'vrouwschap. Steeds weer weet ze mijn ingewikkelde chronische ziekte, een boost te geven, zodat ik er weer lekker tegen kan. Haar manier van benaderen, omgaan met en behandelen van, kan ik alleen maar met 5***** en liefs beoordelen! ( M.D)

Al een aantal jaar kom ik bij Marjan voor diverse behandelingen.Marjanis zeer deskundig en voelt precies aan wat ik nodig heb. Haar kennis is enorm groot en behandelwijze spreekt mij erg aan. Ik kan Marjan iedereen aanbevelen (I.V.)

Vandaag weer een behandeling gehad van Marjan Het is iedere keer weer een ontspannen en prettige ervaring.Eerst even gezellig bijkletsen en dan genieten van de voetreflexbehandeling. Je komt helemaal tot rust, mag van mij iedere week.( M.L.)