Een stressvrije zwangerschap en bevalling?Ja, dat kan!

Het enige dat je daarvoor nodig hebt, zijn je voeten. Of eigenlijk heb ik die nodig.

Voetreflexzonemassage helpt om de ongemakken, die een zwangerschap met zich meebrengt, te verlichten.Daarnaast geeft het jou (en je ongeboren kind) rust en ontspanning.

Blije zwangerschap:

Tijdens je zwangerschap verandert er veel in je lichaam. Je lichaam moet extra hard werken om de balans steeds weer opnieuw te vinden.Dat gaat vaak gepaard met klachten. Voetreflexologie is erop gericht om je balans in evenwicht te houden en je klachten aanzienlijk te verminderen.

Daardoor heb je bijvoorbeeld minder last van misselijkheid, spier- en bekkenpijn, stress, slapeloosheid en stemmingswisselingen.Afgezien van die fijne effecten zorgen regelmatige voetreflexbehandelingen ook nog eens voor duurzame ontspanning.

Een ontspannende aanbieding

Tijdens je zwangerschap,  of vlak na de bevalling, is het mogelijk om bij mij te genieten van drie geweldige en ontspannende behandelingen, voor de prijs van twee. De procedure is simpel: je maakt drie afspraken van elk 75 minuten en alleen de eerste twee keer betaal je  € 59,50 en de laatste behandeling is dan gratis.

Bij een voetrefexmassage is er ook de mogelijkheid een behandeling voetverzorging - nagels knippen+ polijsten + eelt weghalen - bij te boeken  van 30 minuten. Extra kosten voor de voetverzorging bij een voetreflexmassage zijn slechts: € 15,00.

Afspraak maken? Bel dan naar 06 422 605 20 en zet de eerste stap naar een gezonde en blije zwangerschap.